Wij ontmoeten u graag tijdens ‘de Week van Arts en Leefstijl’

Beste zorgprofessionals,

Leefstijl is een steeds belangrijker en actueler onderwerp in de zorg. Vanuit alle doelgroepen van Prelum merken we dat er behoefte is aan overzichtelijke informatie over leefstijl en leefstijlgeneeskunde. Want een gezonde leefstijl is niet alleen essentieel als preventie, maar ook relevant als behandeling van veelvoorkomende aandoeningen. Een gezonde leefstijl heeft positieve invloed op de fysieke én mentale vitaliteit van patiënten en kan ziektelast en medicijngebruik terugdringen.

Als zorgprofessional wilt u uw patiënten duidelijke en praktische hulp bieden. Maar om patiënten met hun leefstijl te helpen, heeft u natuurlijk eerst zélf kennis nodig. Prelum ondersteunt u daarbij.

Trots kunnen we vertellen dat Prelum partner is van de Week van Arts en Leefstijl, die volledig online plaatsvindt van maandag 21 t/m vrijdag 25 september 2020. Het is een virtueel congres met een uitgebreid programma over vier thema’s: leefstijlinterventie, voeding & diabetes, e-health en financiering & beleid.

In de afgelopen tijd zijn we bij Prelum ook al volop bezig geweest met het thema leefstijl. Zo organiseerden we in maart van dit jaar in samenwerking met GGz Centraal, Altrecht en UMC Utrecht een praktisch congres over leefstijl in de ggz. En in onze AccreDidact-reeks hebben we al meerdere nascholingen over leefstijl uitgebracht. Ook in onze andere nascholingsformules (waaronder Physios, FocusVasculair, PiL en Psyfar) besteden we waar mogelijk aandacht aan het onderwerp.

En dat is nog niet alles. Want dit najaar organiseren wij in samenwerking met Vereniging Arts en Leefstijl drie geaccrediteerde webinars (over het microbioom, insulineresistentie en leefstijl als behandeling van chronische ziekten). Vanuit Prelum organiseren wij aanvullend een viertal webinars met als centraal thema leefstijl in de GGZ, als vervolg op het gelijknamige congres. Via www.prelum.nl/leefstijl houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de planning en informatie met betrekking tot deze online nascholingen.

Wij hopen u graag te zien tijdens de Week van Arts en Leefstijl, waar Prelum te vinden is met een eigen virtuele ontmoetingsruimte. Graag gaan we daar met u in gesprek over uw behoefte en vragen op het gebied van vakinformatie en nascholing binnen de leefstijlgeneeskunde.

Met vriendelijke groet,
André Matera (algemeen directeur, Prelum)

N.B. Vanuit Prelum mogen wij onze lezers en abonnees laten profiteren van een aantrekkelijke aanbieding voor de Week van Arts en Leefstijl. U ontvangt namelijk € 50,- korting op de deelnameprijs als u onze kortingscode (WZTMB4S9) gebruikt bij uw inschrijving. Heeft u nog specifieke vragen of suggesties? Stuur dan een mail naar leefstijl@prelum.nl.

 

BACK