Prelum wil de zorgprofessional helpen tijdens de coronacrisis. Hiervoor hebben we het project Prelum Steunt opgestart. Via deze website stellen wij een kennisbank, blog én webinaromgeving gratis ter beschikking. Doorlopend vind je hier wetenschappelijke en nuttige informatie, die je direct kunt toepassen tijdens je werkzaamheden. Tevens organiseren we webinars en podcasts, en delen onze auteurs hun ervaringen. Zo proberen we de zorgprofessional in deze tijd zo goed mogelijk te ondersteunen.

Kennisbank

Uit onze publicaties hebben wij alle artikelen verzameld die op dit moment voor jou relevant kunnen zijn. Je kunt ze hier in pdf-vorm downloaden. De artikelen zijn kosteloos beschikbaar voor alle zorgprofessionals. Per artikel staat aangegeven voor welke doelgroep het oorspronkelijk is geschreven.

Mis je een artikel in dit archief, waarover in één van onze tijdschriften wel is geschreven? Of heb je suggesties voor nieuwe artikelen? Neem dan contact met ons op via prelumsteunt@prelum.nl.

Al deze artikelen zijn door collega’s van u geschreven en ook auteursrechtelijk beschermd. Wij willen u om die redenen vragen de artikelen niet onnodig te verspreiden of voor commerciële doeleinden te gebruiken.

BACK