Save the date: Congres ‘Leefstijl in de GGZ’ op donderdag 4 november

Tijdens de tweede editie van het congres ‘Leefstijl in de GGZ‘ op donderdag 4 november* vatten we – met een nieuw programma – de succesfactoren en valkuilen bij leefstijlimplementatie voor u samen. We delen kennis en best practices met u, zodat u morgen al kunt starten met het verbeteren van de leefstijl en gezondheid van uw patiënten!

Na een succesvolle eerste editie van het congres ‘Leefstijl in de GGZ’ werd snel duidelijk dat er meer behoefte is aan aandacht voor dit onderwerp. Een gezond lichaam werkt namelijk ook door op de gezondheid van het brein. Een gezonde leefstijl draagt op die manier bij aan het mentale welbevinden en kan zelfs zorgen voor een lagere medicatie-inname en sneller herstel.

Een samenwerking van Prelum en GGZ Centraal
Samen met GGZ Centraal organiseerden we in maart 2020 voor de eerste keer het congres ‘Leefstijl in de GGZ’, speciaal voor GGZ-behandelaren en andere geïnteresseerde zorgprofessionals. Met groot succes, want eind 2020 gaven we dit congres een online vervolg met een reeks vakinhoudelijke webinars.

Het tweede congres op donderdag 4 november 2021 – opnieuw georganiseerd met GGZ Centraal – staat momenteel in de steigers en zal op online plaatsvinden.

Meer informatie vindt u op de website

BACK