Elk jaar organiseert Psyfar vs het Psyfar vs Event: hét congres over psychofarmacologie voor verpleegkundig specialisten. Dit jaar is het Event gepland op donderdag 16 juni!

Net als voorgaande jaren bieden we een interessant en geaccrediteerd programma, speciaal voor verpleegkundig specialisten GGZ. In drie plenaire sessies en twee praktijkgerichte, zelfgekozen workshops brengt het Psyfar vs event je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de psychofarmacologie. Zo zijn er dit jaar lezingen over het afbouwen en switchen van psychofarmaca, en het instellen van ADHD medicatie. Bij de workshoprondes kan je kiezen uit sessies over onder andere slaap en melatonine, verslaving bij ouderen en psychofarmaca bij mensen met een licht verstandelijke beperking.

En bij een bijzonder evenement hoort natuurlijk een bijzondere locatie! Dit jaar vindt het Psyfar vs event opnieuw plaats tussen de wilde dieren: in het Safari Meeting Centre van dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem.

Het belooft weer een interessante, vakinhoudelijke dag te worden! Wil jij zeker zijn van een plekje in Arnhem? Schrijf je dan snel in voor het Psyfar vs event op donderdag 16 juni!

BACK