prelum profportaal

Profportaal Zorg en Prelum gaan samenwerken

Coöperatie Profportaal Zorg en Prelum, de medische uitgeverij voor nascholings- en kennisproducten, tekenen een samenwerkingsovereenkomst. Het partnership komt voort uit de gedeelde ambitie om het bij- en nascholingsaanbod voor zorgprofessionals te verbreden en hierop te innoveren.

“De samenwerking met Prelum biedt ons de mogelijkheid onze leden een breed scala aan opleidingsoplossingen ter beschikking te stellen, niet alleen voor verpleegkundigen maar ook voor verpleegkundige vervolgopleidingen, verpleegkundig specialisten, de paramedische disciplines en artsen. Daarnaast hebben we door deze samenwerking aan te gaan de basis gelegd voor een verdere uitbreiding van het partnernetwerk van Profportaal Zorg, wat belangrijk is voor de verdere groei van het aantal leden”, zo licht Hans Sjouken, directeur Profportaal Zorg, toe.

Een onderdeel van de samenwerking is dat alle leden van Profportaal Zorg toegang kunnen krijgen tot het brede bij- en nascholingsportfolio van Prelum tegen een aantrekkelijk tarief. Producten zoals Nurse Academy, iAM (voor anesthesiemedewerkers), Dé Verpleegkundig Specialist (in samenwerking met V&VN VS) maar ook een groot aantal bij- en nascholingsproducten voor de arts in opleiding en voor medisch specialisten horen net als masterclasses en congressen tot het portfolio van Prelum.

De samenwerking houdt niet alleen in dat ledenorganisaties tegen aantrekkelijke condities gebruik kunnen maken van het brede bij- en nascholingsaanbod van Prelum, maar ook dat beide partijen samen een innovatiebudget creëren om gezamenlijk innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Voor elk lid van Profportaal Zorg dat aansluit bij de samenwerking met Prelum, zal Prelum een bedrag aan Profportaal Zorg ter beschikking stellen. Zo ontstaat een budget voor innovatieve projecten dat later nog aangevuld zal worden door directe investeringen vanuit Prelum.

“Met deze samenwerking maken we een grote stap in het verwezenlijken van onze strategie: in nauwe samenwerking met zorgprofessionals innovatieve en hoogwaardige kennisproducten en leermiddelen ontwikkelen die zorgprofessional helpen bij het bereiken van hun ambitie: het leveren van de beste zorg” zegt Bianca Zuyderhoff , Manager Strategie & Innovatie bij Prelum.

prelum profportaal

BACK