prelum edin dental

Prelum en Edin Dental Academy gaan samenwerken

Uitgeverij Prelum en Edin Dental Academy gaan een samenwerking aan in het aanbieden van nascholing voor de mondzorg. Hierdoor ontstaat een veelzijdig aanbod voor het hele mondzorgteam, bestaande uit onder meer trainingen op locatie, e-learning, papieren naslagwerken en nieuwsbladen.

In april 2021 starten beide partijen gezamenlijk het nieuwsplatform De Tandartsassistent, dat tandarts- en (paro)preventieassistenten voorziet van het laatste nieuws, achtergronden en reportages. In dezelfde maand gaan zij van start met de nieuwe nascholingslijn AccreDidact Preventieassistent, waarbij Prelum hoogwaardige e-learnings en naslagwerken verzorgt en Edin Dental Academy bijbehorende trainingen op locatie organiseert. Ook de tot nu toe schriftelijke en digitale nascholing van AccreDidact Tandarts en AccreDidact Mondhygiënist wordt uitgebreid met trainingen op locatie om zowel kennis als vaardigheden optimaal aan te leren.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, met Ben Adriaanse, uitgever mondzorg bij Prelum (links) en Anne-Peter van Riet, algemeen directeur Edin Dental Academy.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Edin Dental Academy, dat een sterke reputatie heeft in praktijkgerichte trainingen voor de mondzorg. Door het beste van Prelum en Edin te combineren, bieden wij het hele mondzorgteam een nog breder en completer aanbod aan bij- en nascholing,” aldus Ben Adriaanse, uitgever mondzorg bij uitgeverij Prelum. “Zowel individuele klanten als organisaties kunnen bij ons hun ideale nascholingsmix samenstellen. Die flexibiliteit past helemaal bij deze tijd. Bovendien haal je door de verschillende scholingsvormen het meeste uit je bij- en nascholingsuren.”

Ook Anne-Peter van Riet, algemeen directeur van Edin Dental Academy, ziet veel voordelen in de samenwerking. “Op deze manier kunnen we onze trouwe en nieuwe klanten meer bieden,” benadrukt hij. “Edin heeft de afgelopen decennia een leidende marktpositie opgebouwd in het opleiden en trainen van tandartsassistenten. Samenwerken met Prelum biedt ons een bredere toegang tot de bij- en nascholingsmarkt van tandartsen en mondhygiënisten, wat een langgekoesterde wens is. Daarbij delen Prelum en Edin dezelfde visie op kwaliteit en onderwijsontwikkeling, een absolute voorwaarde voor succesvolle samenwerking in ons vakgebied.”

Meer informatie over de gezamenlijke activiteiten van Edin Dental Academy en Prelum wordt binnenkort bekendgemaakt. Informatie over Prelum, Edin en de diverse uitgaven is te vinden op www.edin.nl, www.prelum.nl, www.accredidact.nl en www.detandartsassistent.nl (vanaf medio april 2021).

     

BACK