Prelum breidt evenementenaanbod uit

Prelum gaat dit jaar het evenementenprogramma voor nascholingsmerken verder uitbreiden. In totaal staan er op dit moment 150 cursus-, congres- en themadagen op de planning. Dit is nu al ruim meer dan vorig jaar. Door te investeren in de ontwikkeling van hybride evenementen hebben onze klanten steeds meer te kiezen: ze volgen hun bijeenkomsten op gezellige locaties of volledig interactief online, vanuit huis of op het werk.

De evenemententak is één van de snelst groeiende onderdelen binnen Prelum. ‘Vanwege de coronacrisis moesten wij dit onderdeel herzien’, zegt uitgeefmanager Alex Langhout. ‘Door het trainen van onze docenten en de aandacht voor het steeds interactiever maken van de online bijeenkomsten is dit succesvol gelukt. Met congressen en themadagen voor meer dan 200 deelnemers tot kleinschalige, verdiepende masterclasses en cursussen waarbij niet meer dan 25 mensen aanwezig zijn; we hebben nu een prachtig en divers aanbod van nascholingsoplossingen voor de individuele professional. Met onze incompany trainingen bedienen we ook op een persoonlijke manier onze zakelijke klanten.’

Het evenementenseizoen van Prelum is inmiddels van start gegaan en duurt tot en met december. De deskundige sprekers- en docententeams van onze nascholingsmerken slaan een herkenbare brug tussen de theorie, de wetenschap en dagelijkse praktijk. Er is altijd ruimte voor interactie en casuïstiek en abonnees van onze nascholingstitels ontvangen standaard een aantrekkelijke korting op deelnameprijs.

U kunt onderstaande video bekijken om een indruk te krijgen onze hybride evenementen, die tegelijkertijd zowel online als op locatie plaatsvinden. Ga direct naar de agenda voor een overzicht van alle evenementen waarvan het programma al bekend is.

BACK