Manouk Peters
Congresmanager
Als congresmanager ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de bijeenkomsten van Prelum. De dynamische wereld van de zorg is interessant en dat maakt dat Prelum voor mij een fijne en leuke werkgever is. Samen met de docenten en sprekers, geef ik invulling aan de centrale uitgangspunten die gelden: hoge kwaliteit, onafhankelijk, gastvrij en multimediaal. Mijn doel is om van elke bijeenkomst een succes te maken. Dat bereik ik door een goede voorbereiding vooraf en een servicegerichte begeleiding tijdens iedere bijeenkomst.
Een cursus, masterclass of congres is voor mij pas geslaagd als deze soepel verloopt en leerzaam, relevant en bevredigend is geweest voor de deelnemers.
Manouk Peters studeerde Communicatiewetenschap in Amsterdam. Tijdens haar studie ging zij aan de slag als redacteur bij een uitgeverij van patiƫnteninformatie en na haar afstuderen werd ze accountmanager bij een online dienstverlener voor zorgprofessionals. Daarna werkte ze 2,5 jaar als projectmanager voor twee bouwgerelateerde kennisplatformen, waar ze tientallen seminars en congressen organiseerde voor vastgoedprofessionals. Sinds april 2017 is ze werkzaam bij Prelum.
Manouk Peters
BACK