IJsbrand Theunissen
Financieel directeur
Professionals in de gezondheidszorg en daarbuiten voorzien van relevante en praktijkgerichte vakinformatie is een prachtig vak. Met Prelum wil ik met en voor deze professionals werken aan een leven lang leren: dat doen we door samen met hen nieuwe producten te bedenken, innovaties daaraan toe te voegen en door hen op efficiënte wijze bij te staan in bevordering van hun kennis. Niet door vluchtige content te produceren, maar door langdurig te investeren in relaties met hen, onze medewerkers en processen. De snelle digitalisering biedt daarvoor geweldige kansen.
Prelum’s do-it-yourself mentaliteit zorgt ervoor dat we doel en middel altijd van elkaar onderscheiden; dat levert prachtige producten op.
IJsbrand studeerde in 2003 af als historicus aan de Universiteit Leiden en was direct betrokken bij de start van Prelum in 2004 en bouwt sindsdien aan het fundament onder het bedrijf en haar producten. Hij is financieel en operationeel directeur en neemt daarnaast met zijn team alle digitale innovatie voor zijn rekening. Hij is Certified Scrum Product Owner.
IJsbrand Theunissen
BACK