André Matera
Algemeen directeur
Mijn drijfveer was altijd de wens om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van zorg. Waar zou je deze ambitie beter vorm kunnen geven dan bij een uitgeverij die ervoor zorgt dat zorgprofessionals altijd van hoogwaardige, relevante en praktijkgerichte informatie en bij- en nascholing worden voorzien? Ook innovatie is bij ons op dit doel gericht: hoe kunnen wij, als Prelum ervoor zorgen dat onze producten relevant blijven en naadloos inpasbaar zijn in het dagelijkse werk van zorgprofessionals?
Vakmanschap op het gebied van didactiek en uitgeven, gecombineerd met kennis van de zorg en de behoefte van de zorgprofessionals is de basis voor de hoogwaardige producten van Prelum.
André heeft tot 1996 geneeskunde in Berlijn en tussen 2005 en 2008 bedrijfskunde in St. Gallen (Zwitserland) gestudeerd. Als algemeen directeur is André verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en de strategie. Daarnaast werkt André nauw samen het uitgeefteam aan de doorontwikkeling van onze producten.
André Matera
BACK