Adverteren in QP-Mondhygiëne

Quality Practice Mondhygiëne is een vaktijdschrift en onderdeel van het nascholingsprogramma van ACTA. Quality Practice Mondhygiëne richt zich op de volle breedte van de mondhygiëne en mondzorgkunde, van voortschrijdende technieken, innovaties en nieuwe behandelmogelijkheden tot actuele visies op het gebied van praktijkmanagement en efficiencyverbetering.

Als onderdeel van het lidmaatschap ontvangen leden vier maal per jaar een exemplaar van Quality Practice Mondhygiëne. Iedere aflevering behandelt één actueel thema uit de mondhygiëne, zoals ‘Gezond en mondgezond’ en ‘Werken in een succesvolle praktijk’. De artikelen zijn klinisch, toegankelijk, actueel en uitgebreid geïllustreerd. Ieder themanummer wordt afgesloten met een kennistoets die op www.qualitypractice.nl kan worden gemaakt. De leden verdienen hiermee een jaarlijks certificaat.

Met adverteren in Quality Practice Mondhygiëne bereikt u een hechte gemeenschap van gedreven, ambitieuze mondhygiënisten die actief en serieus bezig zijn met hun vak.
Quality Practice Mondhygiëne is ook op de iPad te lezen. De iPad-editie is identiek aan de papieren versie, maar biedt de adverteerder iets extra’s. Door te klikken op de advertentie komt de lezer namelijk direct op de website van de adverteerder.

Neem voor meer informatie over adverteren in Quality Practice Mondhygiëne contact met ons op via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht

Aanhef* Naam*

Bedrijfsnaam* Telefoon

E-mail*

Bericht*

Neem contact met mij op per*

BACK