Vacatures

Werken bij Prelum betekent werken bij een professionele, commerciële en informele organisatie.

Openstaande vacature(s)

Werken bij Prelum

Prelum | Medische media en nascholing richt zich met haar uitgaven en nascholingsproducten op beroepsbeoefenaren en studenten in de gezondheidszorg. In nauwe samenwerking met medisch specialisten, huisartsen en tandartsen bedenken, ontwikkelen, vervaardigen en verkopen wij diverse informatie- en nascholingsproducten, variërend van tijdschriften, websites en applicaties tot congressen, boeken en opleidingen. Prelum ontwikkelt uitsluitend vanuit een onafhankelijk, wetenschappelijk perspectief. Dit betekent dat de inhoud van de uitgaven in eerste instantie wordt bepaald en bewaakt door wetenschappers en artsen. Hierbij geldt als uitgangspunt dat alle informatie ondubbelzinnig te herleiden moet zijn tot de bron.

Prelum is onderdeel van de DvK Mediagroup B.V. waartoe onder andere de online boekhandel Geneeskundeboek.nl en het medische nascholingsinstituut AccreDidact behoren. Het is ons doel om met onze dienstverlening een duidelijke bijdrage te leveren aan de kennisontwikkeling van professionals in de gezondheidszorg.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag werken bij Prelum? Stuur dan een open sollicitatie voorzien van jouw CV en een heldere motivatie naar sollicitaties@prelum.nl.

Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

BACK