klik en eigenwijs

Nieuw bij Prelum: Klik en EigenWijs

Prelum heeft van uitgeverij MyBusinessMedia in Deventer twee titels overgenomen, Klik en EigenWijs. De hoofdredacteur van Klik, Tjitske Gijzen, gaat mee over naar Prelum.

Klik is een multimediaal platform voor medewerkers in de zorg die zich richten op mensen met een verstandelijke handicap, alsmede op hun ouders en begeleiders. Klik heeft een website, geeft nieuwsbrieven en een magazine uit en verzorgt events en studiedagen.

EigenWijs is een magazine dat vier maal per jaar wordt verspreid onder leden van Per Saldo. Per Saldo is dé landelijke vereniging voor mensen met een persoonsgebonden budget (pgb). EigenWijs geeft ook iedere 14 dagen een nieuwsbrief uit.

IJsbrand Theunissen, directeur van Prelum: “Klik en EigenWijs zijn een welkome aanvulling op ons productportfolio. Zij passen in ons veelzijdige business model, waarbij wij ons richten op de combinatie van vaktijdschriften, e-learning en events. En deze titels zijn net als al onze huidige activiteiten gericht op de zorgsector. We zijn blij dat Tjitske Gijzen mee over gaat naar Prelum om Klik en EigenWijs verder uit te bouwen.”

BACK