Nascholen over leefstijl? Bekijk het huidige (geaccrediteerde) aanbod van dit voorjaar!

Zorgprofessionals in Nederland besteden steeds bredere aandacht aan het thema leefstijlgeneeskunde. Want een gezonde leefstijl kan niet alleen worden ingezet ter preventie, maar óók als behandeling van veelvoorkomende aandoeningen. Als zorgprofessional wil je graag voorzien worden van inhoudelijke vakinformatie en nascholing. Zodat jij op jouw beurt je patiënten en cliënten kunt voorzien van objectieve, begrijpelijke informatie.

Samen met Vereniging Arts en Leefstijl delen wij de missie om zorgprofessionals te ondersteunen met geaccrediteerde nascholing over leefstijlgerelateerde onderwerpen. Onze lezers en abonnees kunnen daarom ook in 2021 profiteren van een nieuw online cursus- en congresaanbod! We plannen verspreid over dit jaar in totaal 10 verschillende webinars.

Volg onze inhoudelijke en geaccrediteerde webinars dit voorjaar
Dit voorjaar organiseren Prelum en Vereniging Arts en Leefstijl gezamenlijk een vijftal exclusieve online webinars over leefstijlgerelateerde thema’s. De webinars komen z.s.m. allemaal op onze website. Deze webinars zijn tot nu toe gepland:

Het aanbod van webinars zal nog verder worden uitgebreid. We plannen bijvoorbeeld ook 5 webinars voor ná de zomer. Houdt onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Heb je nog specifieke vragen of suggesties? Stuur dan een mail naar evenementen@prelum.nl o.v.v. ‘leefstijl’.

BACK