Nascholen over leefstijl? Bekijk het (geaccrediteerde) aanbod van het najaar (2020)!

Zorgprofessionals in Nederland besteden steeds bredere aandacht aan het thema leefstijlgeneeskunde. Want een gezonde leefstijl kan niet alleen worden ingezet ter preventie, maar óók als behandeling van veelvoorkomende aandoeningen. Als zorgprofessional wil je graag voorzien worden van inhoudelijke vakinformatie en nascholing. Zodat jij op jouw beurt je patiënten en cliënten kunt voorzien van objectieve, begrijpelijke informatie.

Samen met Vereniging Arts en Leefstijl delen wij de missie om zorgprofessionals te ondersteunen met geaccrediteerde nascholing over leefstijlgerelateerde onderwerpen. Onze lezers en abonnees kunnen daarom de komende tijd profiteren van een nieuw online cursus- en congresaanbod!

Sluit aan bij De Week van Arts en Leefstijl met onze kortingscode*
Van 21 tot 25 september vindt ‘De Week van Arts en Leefstijl’ plaats, die wordt geopend door onze staatssecretaris Paul Blokhuis. De week is een virtueel event, waarin Vereniging Arts en Leefstijl in samenwerking met Prelum een uitgebreid programma aanbiedt met actuele onderwerpen, verzorgd door inhoudelijk experts. Onder andere Erik Scherder, Liesbeth van Rossum en Carina Hilders verzorgen inspirerende lezingen en sessies. De week bestaat uit 4 thema-avonden (maandag t/m donderdag) en 1 afsluitend dagprogramma (vrijdag).

Omdat Prelum partner is van de Week van Arts en Leefstijl mogen wij onze lezers en abonnees laten profiteren van een aantrekkelijke aanbieding! Je ontvangt namelijk € 50,- korting op de deelnameprijs als je onze kortingscode (WZTMB4S9) gebruikt bij je inschrijving.

Volg onze inhoudelijke en geaccrediteerde webinars dit najaar
Daarnaast organiseren we in oktober en november een aantal exclusieve online webinars over leefstijlgerelateerde thema’s:

Het aanbod van webinars zal nog verder worden uitgebreid. Houdt onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Heb je nog specifieke vragen of suggesties? Stuur dan een mail naar leefstijl@prelum.nl.

BACK