Leefstijl

Prelum heeft brede aandacht voor het thema leefstijlgeneeskunde. Een gezonde leefstijl kan niet alleen worden ingezet ter preventie, maar ook als behandeling van veelvoorkomende aandoeningen. Maar wat is nou écht gezond? Het is belangrijk om je patiënten objectieve en begrijpelijke informatie te bieden over de invloed van leefstijl op hun gezondheid. Prelum biedt onafhankelijke, geaccrediteerde en praktijkgerichte nascholing die voorziet in deze behoefte.

Over Prelum

Prelum is partner voor alle zorgprofessionals met een leerbehoefte. Samen met hen ontwikkelen we praktijkgerichte vakinformatie en nascholing.

Prelum | Medische media en nascholing is uitgever van een aantal toonaangevende (geaccrediteerde) nascholingsformules voor zorgprofessionals, binnen onder meer de eerstelijns-, tweedelijns- en langdurige zorg en tandheelkunde. Daarnaast hebben we brede aandacht voor het thema leefstijlgeneeskunde.

De gedrevenheid die we van zorgprofessionals kennen in het uitoefenen van hun vak, streven wij na in onze uitgaven en service. We hanteren zowel wat betreft de inhoud als vormgeving en design een hoge standaard. Een leven lang leren betekent bij Prelum dat we professionals hun zorgen rond nascholing uit handen nemen, met kwalitatief hoogstaande, toegankelijke vakinformatie.

Persoonlijke aandacht stellen wij voorop, richting onze klanten, de experts waar we mee samenwerken en onze collega’s. Samen ontwikkelen wij op efficiënte wijze onafhankelijke vakinformatie in de vorm van e-learning, tijdschriften, congressen, trainingen, webinars, podcasts, videolearning en boeken.

Voor een compleet overzicht van onze titels en uitgaven kun je terecht op onze webpagina’s eLearning, Tijdschriften, Boeken en Congressen en op de website van AccreDidact.

Heeft u specifieke nascholingsvragen, of bent u benieuwd wat ons aanbod is voor uw beroepsgroep? Neem dan contact met ons op via info@prelum.nl!

BACK