Leefstijl

Prelum heeft brede aandacht voor het thema leefstijlgeneeskunde. Een gezonde leefstijl kan niet alleen worden ingezet ter preventie, maar ook als behandeling van veelvoorkomende aandoeningen. Maar wat is nou écht gezond? Het is belangrijk om je patiënten objectieve en begrijpelijke informatie te bieden over de invloed van leefstijl op hun gezondheid. Prelum biedt onafhankelijke, geaccrediteerde en praktijkgerichte nascholing die voorziet in deze behoefte.

Bij Prelum werken we hard om jou als zorgprofessional te voorzien van inhoudelijke vakinformatie en nascholing, ook over leefstijlgeneeskunde. Dat doen we bijvoorbeeld binnen onze eigen nascholingstijdschriften voor diverse specialisten, maar ook door de samenwerking op te zoeken met externe partners zoals de Vereniging Arts en Leefstijl en GGZ Centraal.

We organiseerden gezamenlijk bijvoorbeeld al meerdere succesvolle webinars en congressen. Ook in 2022 organiseren we wederom 10 vakinhoudelijke webinars over leefstijl! Houd de pagina ‘Webinars’ in de gaten voor de concrete planning en meer informatie.

Maak alvast laagdrempelig kennis met ons aanbod en download hieronder gratis onze publicatie Leefstijl, voeding en de zorgprofessional. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

Download nu gratis onze publicatie Leefstijl, voeding en de zorgprofessional

Voeding en gezonde leefstijl staan vandaag de dag steeds vaker in de belangstelling. Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Het oerdieet? Een koolhydraatarm dieet? Vegetarisch eten? Het is belangrijk om je patiënten hierin te voorzien van objectieve, begrijpelijke informatie.

In deze publicatie, geschreven door huisarts Françoise Langens, lees je hoe je een patiënt kunt adviseren over gezonde voeding, hoe deze kennis aan te passen is naar specifieke doelgroepen en waar je actuele informatie over voeding kunt opzoeken.

*U ontvangt maandelijks onze leefstijl-nieuwsbrief

Leefstijl klein

Prelum organiseert regelmatig diverse geaccrediteerde (live) webinars over leefstijlgerelateerde thema’s. In elk webinar, speciaal bedoeld voor zorgprofessionals, zoomen we in op een praktisch deelonderwerp binnen de leefstijlgeneeskunde. Zodat jij up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen. Bekijk hier ons actuele aanbod van online webinars en meld je aan!

Hier verschijnen blogs over actuele thema’s.

Onze maandelijkse nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf je hier in!

BACK