Gratis e-learning ‘CT-thorax bij COVID-19’ voor radiologen en nucleair geneeskundigen

De COVID-19-pandemie is de pandemie met de grootste acute, maatschappelijke, economische, sociale en gezondheidsimpact die wij bij leven meegemaakt hebben. Het herkennen van geïnfecteerde patiënten en het tijdig nemen van maatregelen is van cruciaal belang om verspreiding te vertragen of een halt toe te roepen. Relevante, kwalitatieve en vooral praktische nascholing van medisch professionals is daarom essentieel om up-to-date te blijven.

Om die reden heeft de redactie van Imago, onze geaccrediteerde en onafhankelijke nascholingsformule voor radiologen en nucleair geneeskundigen, hard gewerkt aan een zorgvuldig gereviewde e-learning over COVID-19, specifiek voor de radioloog en nucleair geneeskundige. In de e-learning ‘CT-thorax bij COVID-19’ bespreken auteurs Tammo Pels Rijcken, Daphne de Groot en Frank Smithuis de impact van infectieziekten, de klinische presentatie van COVID-19 en de patronen in beeldvorming bij deze aandoening.

Vanwege het belang van de inhoud stellen wij deze voor de hele beroepsgroep vrij beschikbaar. Ook als u geen abonnee bent van Imago kunt u de e-learning dus volledig doorlopen. Na afloop ontvangt u een certificaat. Voor deze e-learning is 1 vakinhoudelijk nascholingspunt in aanvraag bij de NVvR en NVNG.

Klik hier om de gratis e-learning ‘CT-thorax bij COVID-19’ aan te vragen.

BACK