Prelum GGZ

Nascholing en vakinformatie voor alle GGZ-professionals

Prelum GGZ is uw kennispartner voor praktijkgerichte oplossingen voor nascholing en
vakinformatie over de GGZ. Met ons uitgebreide aanbod voor zowel individuele professionals als gehele organisaties maken we een leven lang leren mogelijk.

We zijn een gedreven uitgeverij waar onafhankelijke, evidence-based vakinformatie wordt vertaald naar de dagelijkse praktijk van GGZ-professionals. Samen met vele GGZ-deskundigen ontwikkelen wij al sinds 2004 op efficiënte wijze vakinformatie en scholing in diverse vormen, waaronder videolearnings, nascholingstijdschriften, e-learnings, webinars, boeken, congressen, trainingen en podcasts.

U kent ons wellicht via één of meerdere van onze toonaangevende nascholingsplatformen:
PsyfarPsyXpertPsyfar vsPsyLearning, Nurse Academy GGZAccreDidact Psychiater en AccreDidact POH-GGZ.

Maar ons aanbod reikt nog veel verder. Voor iedere nascholingsbehoefte of vraag zoeken wij graag samen met u naar de beste oplossing; voor u als individuele GGZ-professional of voor uw gehele organisatie.

Oplossingen voor u als zorgprofessional

Als GGZ-professional hebt u baat bij betrouwbare, direct toepasbare vakkennis. Bij ons kunt u terecht voor toegankelijke en geaccrediteerde leeroplossingen; over een specifiek thema, of in een bepaalde vorm. Kiest u voor een tijdschrift of digitaal? Een cursus? Op locatie of online? Live of on demand? Met onze podcasts kunt u zelfs bijleren als u onderweg bent!

Prelum is uitgever van diverse nascholingsplatformen, bijvoorbeeld over psychofarmacologie (Psyfar en Psyfar vs) of over psychotherapie (PsyXpert). Met AccreDidact Psychiater en PsyLearning is het mogelijk om u gericht te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen. En Nurse Academy GGZ is er speciaal voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Via onze boekhandel Geneeskundeboek bestelt u diverse vakinhoudelijke boeken, waaronder onze ‘Molemans Praktische Psychofarmacologie’ en het handboek ‘Farmacotherapie bij verslaving’.

Bekijk onze evenementenkalender of ga naar de website van één van onze nascholingsplatformen voor meer informatie!

Oplossingen voor uw organisatie

Ook voor uw organisatie nemen wij de zorgen rond vakkennis en nascholing graag uit handen met kwalitatief hoogstaande, toegankelijke vakinformatie en state of the art platformen. Wij bieden betrouwbare kennis die direct toepasbaar is in de praktijk, in de vorm van geaccrediteerde nascholingstijdschriften, e-learning, kennisplatforms, boeken, podcasts en (online) evenementen.

Voor iedere behoefte of vraag zoeken wij graag samen met u op toegankelijke wijze naar de beste oplossing.​ Dat kan bijvoorbeeld online en aansluitend op uw eigen leermanagementsysteem, danwel volledig ontzorgd inclusief leerplatform van ons. Een collectief abonnement op één van onze tijdschriften behoort ook tot de mogelijkheden. Persoonlijke aandacht stellen wij hoe dan ook voorop en de gedrevenheid die wij van GGZ-professionals kennen, streven wij ook na in onze uitgaven en service.

Bekijk hier een korte demo van ons leerplatform!

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op via ggz@prelum.nl voor meer informatie!

Producten uitgelicht

BACK