Dental Tribune Netherlands edition

Onafhankelijke krant en nieuwsplatform voor Nederlandse mondzorgprofessionals

Dental Tribune is een internationale keten van tandheelkundige kranten en websites, waarvan de verschillende edities inmiddels meer dan 650.000 mondzorgprofessionals bereiken in 91 landen en in 25 talen. De Nederlandse editie van Dental Tribune, samengesteld door een onafhankelijke redactie, is een multimediaal platform dat een gevarieerd en groot aantal mondzorgprofessionals bereikt. De krant verschijnt in een oplage van ca. 10.000 exemplaren en wordt gratis verspreid onder mensen die werkzaam zijn in de tandheelkunde; de wekelijkse nieuwsbrief telt ongeveer 7200 ontvangers.

 

Gratis abonneren op Dental Tribune Nederland

Ik meld mij af voor ontvangst van Dental Tribune Nederland

Aanmelden voor de gratis wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Adverteren

Dental Tribune is een internationale keten van tandheelkundige kranten en websites, waarvan de verschillende edities inmiddels meer dan 650.000 tandheelkundige professionals bereiken in 91 landen en in 25 talen.

De Nederlandse editie van Dental Tribune is bij uitstek een platform dat een gevarieerd en groot aantal tandheelkundig professionals bereikt. De krant verschijnt in een oplage van ca. 10.000 exemplaren en wordt gratis verspreid. Zowel de krant als de website biedt een visueel en inhoudelijk aantrekkelijke balans tussen productinformatie, klinische artikelen, interviews en reportages.

Met een advertentie in de krant of op de bijbehorende website bent u verzekerd van een zeer groot bereik onder tandheelkundig professionals.
Daarnaast biedt Dental Tribune unieke toegang tot een internationaal lezerspubliek.

Neem voor meer informatie over adverteren in Dental Tribune contact met Harry Velthuis via velthuis@prelum.nl.

BACK