andre matera - directeur dvk media

André Matera is de nieuwe algemeen directeur van DVK Media Group BV

Op maandag 2 januari is André Matera begonnen als algemeen directeur bij DVK Media Group BV. Met zijn komst heeft Prelum weer twee directeuren aan het roer. Waar IJsbrand Theunissen verantwoordelijk is voor financiële- en operationele zaken, zal André Matera zich voornamelijk richten op de organisatie, strategie en het uitgeven. “We kunnen samen met het hele bedrijf onze eigen koers bepalen en die koers ook inzetten, uitdragen en succesvol maken.

André heeft een medische- en bedrijfskundige achtergrond. Gedurende zijn loopbaan heeft hij deze achtergrond ingezet om de gezondheidszorg te verbeteren met behulp van nascholing en vakkennis. In 2007 stond André aan de wieg van Noordhoff Health. Na tien jaar maakte hij de overstap naar CompuGroup Medical Nederland, een softwarebedrijf dat zich richt op de automatisering voor de eerstelijns gezondheidszorg, waar hij aan de slag ging als algemeen directeur. Inmiddels is André begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Prelum: “het is een bedrijf waar ik nog heel veel kansen zie. Het staat stevig in de markt, maar ik zie ook veel mogelijkheden om het nog beter te doen.

Volgens André wordt 2019 het jaar waarin organisatieverbeteringen en efficiëntie centraal zullen staan. “Onze focus is om de komende jaren te groeien. Niet alleen qua omzet en marktaandeel, maar ook qua winstgevendheid.

BACK