Raad van Commissarissen DvK benoemd

Raad van Commissarissen DvK benoemd

Begin september heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden van de Raad van Commissarissen van DvK Media Group in De Roskam in Houten. Een Raad met expertise uit verschillende hoeken.

De bijeenkomst was nog een ‘kennismakingsbijeenkomst’ van de beoogde Commissarissen, die echter na afloop allemaal aangaven graag zitting te nemen in de RvC van DvK Media Group. Daarop heeft de Aandeelhoudersvergadering (Emile, IJsbrand en Roelant Scheepens namens Antea) besloten de Commissarissen te benoemen.

Paul van Keep (55, voorzitter): Paul heeft destijds Exact Software opgericht (boekhoudsoftware) en begin jaren ’90 verkocht. Daarna heeft hij een tweede bedrijf opgericht, opnieuw in de financiële automatisering: Sumatra, en ook dat verkocht. Paul investeert al sinds begin jaren ’90 bij Antea en heeft al twee keer eerder voor Antea in een Raad van Commissarissen gezeten.

Nicoline van Nieuw Amerongen (53): Nicoline is haar opleiding destijds begonnen als Mondhygiëniste, maar is daarna doorgegaan met de studie Medicijnen en heeft vervolgens ook aan Nijenrode gestudeerd. Ze is een ervaren manager in de gezondheidszorg met een carrière bij het UMC, MoleMann Mental Health Clinics en ArboNed. Tot vorige maand was ze Directeur van de Stichting OOGG, een regionale ondersteuningsstructuur voor de nulde-, eerste- en tweedelijnszorg in Gelderland. Sinds 1 september is ze echter directrice van de SHG Groep, een van de grootste eerstelijnszorgaanbieders in Den Haag.

Hylke van der Meer (61): Hylke heeft een achtergrond in de Human Resources maar is later in diverse directiefuncties in de uitgeverijsector actief geworden. Zo was hij Commercieel Directeur van de FD Media Groep ( o.a. Financieel Dagblad) en directeur van WPG Media, de uitgeverij van tijdschriften van WPG, waaronder Vrij Nederland, Happinez, Psychologie Magazine en Runners World. De afgelopen zes maanden was hij interim directeur van Veen Media, de bladenuitgeverij van uitgeverij Veen, Bosch Keuning (VBK). Bovendien zat hij vier jaar in het bestuur van OSR, de juridische nascholer uit Utrecht, waar hij ook 6 maanden interim directeur is geweest.

BACK